روستای گجین دراستان آذر بایجان غربی و توابع بخش مرکزی شهرستان ارومیه این روستا در دهستان روضه چای قراردارد و بر اساس سرشماری سال ۱۳۸۵ جمعیت آن(۴۲۰خانوار) برابر با ۱۷۰۳ نفر بوده است. روستای گجین در ۶ کیلومتری شهر ارومیه قرار دارد. هنگام ورود به گجین در نگاه اول چشم انسان به کوره آجرپزی میافتد که چهره ی بسیار زشتی به روستا بخشیده که دل هر انسان طبیعت دوستی را به درد می آورد. با ورود به داخل روستا پس از طی حدود یک کیلومتر راه آسفالت اصلی به مرکز روستا می رسیم که میدانی است دارای حوض بزرگ که نمای بسیار زیبا و دلنشین داده است.
مردم روستای گجین با زبان ترکی و مذهب سنی میباشند.فرهنگ کوره سونلی ها همان فرهنگ ترکها در جهان میباشد.زبانشان ترکی اصیل و لهجه آنها متفاوت با محل زندگیشان و خاص به خود آنها میباشدولی مشابه این لهجه در آذریهای ترکیه بسیار مشاهده میشود.
در این روستا درخت شاه توتی به قدمت ۱۷۰ ساله وجود دارد(شاه توت درختی است بومی ایران و به راحتی رشد می کند ولی به علت ریزش میوه و لک کردن سطوح مفروش و باغچه ها، به عنوان درخت زینتی چندان مورد توجه نیست. کشت آنها در باغ ها، دور از پیاده رو و سایر بخش های مفروش و همچنین برای کنترل فرسایش خاک توصیه می شود.). این شاه توت حداقل ۱۷۰ ساله هست و بر روی مزاری روییده است واین مزار در بین اهالی مقدس میباشد به گفته قدیمیها که نسل به نسل نقل شده این مزار متعلق به یک فرد مسلمان و خیلی متدین میباشد ضمنا این شاه توت در روستای گجین مشهور به توت اولیا هست.