حلوای هویج گردو
حلوای هویج و گردو یکی از سوغاتی های معروف شهر عزیز ما ارومیه است که خیلی مقوی و خوشمزه میباشد ،مردم برای خرید این حلوا در ارومیه صف می بندند که معمولا در روز یلدا بیشتر مورد استقبال شدید قرار میگیرد.
حلوای هویج گردو به علت شیرینی و طعم خاص معمولا بیشتر مورد توجه قرار گرفته و بیشتر مصرف میشود
مواد تشکیل دهنده حلوای هویج گردو عبارت اند از
هویج-شکر-گردوی خورد شده(معمولا گردو به ۴ قسمت تقسیم میگردد)-دوشاب(دوشاب شیره انگور است که
بعد طی فرایند خاص و پخت به دوشاب تبدیل میشود)
حلوای هویج یکی از سوغاتی های معروف شهر عزیز ما ارومیه است که خیلی مقوی و خوشمزه میباشد ،مردم برای خرید این حلوا در ارومیه صف می بندند
طرز تهیه حلوای هویج گردو:
هویج ها رو پوست بگیرید وبا رنده درشت،رنده کنید
شکر رو بهش اضافه کنید و یه کم هم بزنید واجازه بدین که حدود نیم الی یه ساعت بمونه تا یه مقدار آب بندازه
روی حرارت ملایم قرار بدین و در قابلمه رو بذارین تا به آرامی بپزد.
بعد از اینکه هویج ها پخته شدن، شیره انگور رو اضافه کنید و هم چنان روی حرارت ملایم قرار دهید.
شیره نباید کاملا تبخیر بشه،بعد گردو و پودر هل رو کمی قبل ازآنچه همه مواد بپزد اضافه و مخلوط کنید.
زمانی که کف قابلمه تقریبا یکی ودو قاشق شیره مانده بود گلاب رو اضافه کنید و هم زده و سپس از روی حرارت بردارید.
یه کم که خنک شد توی ظرف دربسته کشیده و در فضای اتاق نگهداری کنید.
نکته:اگه شیره (دوشاب )این حلوا زیادتر شود حلوا مثل مربا خواهد شد و اگه شیره حلوا زیاد تبخیر شود حلوا موقع سرد شدن سفت و کشدار خواهد شد.این حلوا در ظرف دربسته به مدت یک هفته در محیط آشپزخانه قابل نگهداری می باشد.